Kerstmis lage prijs promotie
currencies:
 
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

UPS koerier van maandag tot vrijdag. Levertijden zijn onderhevig aan verandering, zowel in de ochtend en avond. Het kan worden geleverd door de bestemming op zaterdag. Indien de levering aan de klant zonder messenger laat een ontvangstbevestiging pakket is in afwachting van de levering punt. Express is de tweede aflevering poging: Als de instelling niet, Contact. Daarom is het belangrijk dat het telefoonnummer - thuis of mobiel - correct is, zodat de communicatie snel en tegenslag effectief worden opgelost.

Snelle levering status van meldingen per e-mail naar de klant. Deze dienst, als de automatische veld in de juiste e-mail adres van het orderproces te vullen. Aanbeveling geen postbus in de adresbalk, omdat de koerier niet voldoet aan de levering.

scheepvaart
Afhankelijk van de bestemming en het pakket gewicht / volume van de nationale transportkosten. Gasten kunnen de totale betaald vóór orderbevestiging bedrag te zien.

levertijd
In het verpakkingsproces sequentie wordt opgenomen 24 uur na de start. Vanaf dat moment is het werk van het vervoer binnen 48-72 uur na het uitgevoerd in Europa en de EU-landen van drie of meer dagen van het werk. Geproduceerd door de koeriers kan worden uitgesteld (EPI SRL is niet verantwoordelijk) zaken met betrekking tot werk, want het project tijdelijk of overmacht besteld. Als dit waar, eenmaal 8 werkdagen (met uitzondering van zaterdag en zondag), neem dan contact op met onze klantenservice

douanetarief
Voor zendingen naar landen, tarifaire en niet-EU-materiaal belasting kan zijn. BTW-pakket moet duidelijk ruimte te zijn, zullen ze allemaal worden betaald door de ontvanger.

Verzending + voordelen + Product Gap Stelling: Als een klant weigert om goederen of niet in staat te voorzien, om welke reden (verkeerde adres of telefoonnummer van de ontvanger, herhaalt u de ontvanger niet bestaat om andere redenen) de volgende kosten in rekening worden gebracht van de geretourneerde goederen. Het totale bedrag wordt in rekening gebracht aan de ontvanger. Alleen de waarde van de goederen zal worden terugbetaald.

Heffingen en belastingen kan verschillen van land tot land vrachtlading. Voor meer informatie over de taken en de facturering, kunt u contact opnemen met uw lokale douanekantoor.

Back

auteursrecht ©2017 www.draganstriskovic.nl sportschoenen,merken tassen, luxe accessoires